Haha var bara tvungen ;)

Tjejen gjorde en, så jag kan ju inte vara sämre!
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Träna... yes!?

Jaha, om man ska ta tag i det här nu då. Det blir nog så idag, nu kan jag inte skylla på snö och slask längre. Och ja, jag vill vara trimmad (trimmad kanske är fel ord) till sommaren, så vad har jag för val, dessutom är det kul när man väl kommit igång. Så idag åker dom på, mina sköna joggingskor. Får se om man ska pressa sig själv tills jag spricker, eller om jag ska öppna lugnt. För jag vet att jag inte kan öppna lugnt. Av någon anledning måste jag springa tills jag inte kan andas eller att benen gör så ont att jag knappt kan gå. haha.
Det va rätt fint när granntanten va ute på balkongen och rökte, hon ser mig komma joggandes, stannar vid trappen.
Jag får ta tag i räcket och hänga på det medans jag tog steg för steg för att låren krampade. Hon log en aning medans jag flämtade "hej" och gick in o la mig på golvet. Men den där känslan att vara helt paj är underbar. Och träningsvärk är skönt. Så det blir nog att halta till jobbet imorn. För nu är det dags att känna sig sund igen. Äta knäckebröd och dricka citronvatten. I och för sig har jag inte fuskat allt för mycket. Men man känner nog att det var ett par månader sen man sprang sist..
Sen såg jag förståss att iphone har en gullig liten app som gör att man ser hur långt man springer och kalorier man bränner, helt onödig. Men... ack så sucktande :D

Söndag

Ursh gillar inte söndagar, det känns bara som en dag av väntan på att börja jobba. Får se vad man hittar på idag, antagligen ingenting :D! Snöar gör det med, massor. Jag trodde min sambo ljög, men nej då det var sant. Hoppas det inte blir mer sen. Jag tror faktiskt alla är trötta på snö. Hoppades snön skulle försvinna helt så man kan ut och jogga utan att bli blöt om fötterna efter 5 meter.. Men men, det får tydligen vänta, tyvärr.. Sitter och flundrar på om man ska sluta snusa, men man blir så jävla koko. Irriterad och lättretlig. Men jag kanske ska göra ett försök i alla fall. Vi får se hur jag gör. Men jag vill fan se grönt gräs nu, hör du det Ida? Dags att sätta igång!

En liten tanke..

Vart är vi på väg. Männskligheten. Vi springer med flaggan i topp som segrare rakt mot vår undergång. Den mest framgångsrika interlektuella rasen av djur, bedragen av sin egen vilja att förändra och förbättra. Små byar blir till stora civilisationer som sprider sina budskap, sin propaganda. Likt cancer växer dom och går inte att stoppa. Supermakter styr, styr den maskin du är bunden att lyda från din första skymt av ljus. Maskinen som ej går att stoppa, går inte att hejda. Den snurrar bara fortare och fortare. Självmorden ökar, likt delfiner dör vi utan anledning i fångelskap, mätta, varma och älskade. Vi vårdar de som är sjuka och har ont tills kroppen gett upp helt. Till vems nytta? Oss själva, våran så kallade medmänsklighet. Låter det inte vansinne, att hålla något levande som plågas? Som att ta in en fågel med brutna missbildade vingar och föda den. Inte ge den friheten att ens dö av egen fri vilja.

Bilar

Det sköna med bilar, är ju att dom går framåt. Men utan batteri blir dagens moderna bilar relativt värdelösa. Speciellt när man ska till jobbet. Tur att man har en snäll pappa som orkar med :)
När jag satt där i kylan och väntade på min far, så kom jag att tänka på, vad skulle hända om någon ond människa drog av en fet jävla EMP över hela Sverige. Alltså electromagneticpulse. Snacka om kaos. Men samtidigt, vilken otroligt skön paus. Jag skulle nog grilla lite hamburgare sätta mig på balkongen och njuta av paniken.

Snöras

Trevlig Söndag, började lite lätt med att skotta snö i 3 och ½ timma. Men det behövdes, mina föräldrars sommarstuga, hade en altan, med tak. Nu är det väl mer en.. Altan utan tak. Det tog en liten stund kan jag lova, krossade plastmöbler, samt ett begravet plasttak men det gick rätt bra. Med lite vilja och motorsågar.
Rätt trist ändå. 


RSS 2.0